Let’s travel together.

Didim’de nerede, hangi otelde kalınır? Didim otelleri

Tarihi ve turistik hazine olan Didim’ i mutlaka ziyaret etmek gerekiyor. Peki Didim’de nerede, hangi otelde kalınır? Hiç şüphesiz turistik bir cennet olan Didim’ de konaklama alternatifleri çok fazla. Bu yazıda Didim’ in en popüler konaklama mekanlarını bulacaksınız.

Didim’de yalnız kalmak isteyebilirsiniz, yeni evlisinizdir ve balayı için bir fikre ihtiyacınız vardır, ailenizle beraber unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsunuzdur ya da tatil için fazla zamanınız yoktur ve bir an önce bir otel bulmak istiyorsunuzdur. Sebebiniz her ne olursa olsun, “Didim’de nerede, hangi otelde kalınır” yazımızı okumadan Didim’e tatil planlamayın.

Venosa Beach Resort & Spa
Venosa Beach Resort & Spa

Venosa Beach Resort & Spa

Didim’ de yer alan 5 yıldızlı otel, sürekli değişime ayak uydurmak ve sonsuz müşteri memnuniyeti ilkeleri ile göze çarpıyor. Otelin lüks mimarisi ve yüksek konforu beklentileri fazlasıyla karşılamakta. Toplam 339 odası bulunan otelin odalarının tamamı deniz manzaralı. Standart oda, aile odası, dubleks oda, geçmeli odalar, kral dairesi ve bahçeli oda seçenekleri mevcut.

Türk ve dünya mutfaklarından seçmeler sunan  ana restoranı Daphne Restaurant’ ın dışında Mermaid Restaurant (deniz ürünleri), Sofra Restaurant (Anadolu mutfağı) ve Serenata Restaurant (İtalyan mutfağı) bulunmaktadır. Otelin barları ve Yörük Çadırıda beklentinize cevap verecektir.

Otelin toplam 4 havuzu bulunmaktadır. Bunlardan 3 tanesi kaydıraklı açık havuzdur. Denize konumu, oteli su sporları için elverişli hale getirmektedir. Çocuk kulübü de bulunan otel çocuklu ailelere rahat tatil yaşatacaktır.

Otelin Spa merkezi Thalasso Terapi, Aqua Terapi, Sauna, Jakuzi ve Türk Hamamı seçenekleriyle ziyaretçilerine tarifsiz anlar yaşatmaya aday.

Hotel Fırst Class
Hotel Fırst Class

Hotel Fırst Class

Tatil cenneti Altınkum’ da yer alan 4 yıldızlı oteldir. Her şey dahil sistemiyle çalışan otel, denize yalnızca 50 metre uzaklıktadır. Uygun fiyatları ile ekonomik tatil seçenekleriniz içinde yer alabilir.

  • 68 standart odası ve 12 süiti bulumaktadır.
  • 900 kişi kapasiteli toplam 3 restoranı bulunmaktadır.
  • Didim, Efes, M,let, Prien gibi antik şehirlere ve bölgenin diğer turistik yerleşimlerine yakındır.
  • Koylar arası günübirlik tekne turları ile civarı gezebilirsiniz.
Didim Beach Elegance Aqua & Termal
Didim Beach Elegance Aqua & Termal

Didim Beach Elegance Aqua & Termal

Altınkum mevkiinde yer alan denize sıfır oteldir. 2011 yılında tamamen yenilenen otel, ziyaretçilerine büyük bir konfor sunmanın gururunu yaşıyor.

Otelik toplam 385 odası vardır ve bölgenin antik dokusuna sadık kalınarak dekore edilmiştir.

1 tanesi termal olmak üzere 4 havuzu bulunan otelde aqua parkların yanı sıra sahil hattında su sporları ve dalış okulundan yararlanma gibi alternatifler mevcuttur. Ana restoranın yanı sıra Priene Restaurant ve Milet Restaurant; bir adet de a la carte restoran bulunmaktadır.

Zengin Spa merkezinde özel bakımlar, masaj çeşitleri, balneoterapi (aromatik terapiler), sauna, Fin ve Türk hamam, Afüzyon duşu ve masajı gibi seçenekler yer almaktadır.

Palm Wings Beach Resort
Palm Wings Beach Resort

Palm Wings Beach Resort

Altınkum merkezine yürüme mesafesinde, Bodrum Havaalanı’na ise 80 km mesafede bulunan, tabii güzelliklerin ve pırıltılı Ege Denizi’ nin içinde yer alan bir otel.. Didim’ in Ege bölgesi geneline göre sakin bir merkez olduğunu göz önüne alınırsa, Palm Wings Beach Resort ziyaretçilerine sakin ve huzur dolu bir tatil vaadetmektedir.

Yine Didim’e özel tabii ve tarihi güzelliklerine yakın olan bu 5 yıldızlı otel yaz boyunca ziyaretçilerini bekliyor. Standart odalarının yanı sıra villa ve süit tarzı şık ve konforlu odalarıyla dikkat çekiyor.

Mutfağı ise oldukça zengin: Red Dragon (Çin) A La Carte Restoran, Aegean (Deniz ürünleri) A La Carte Restoran, La Kebap (Türk) A La Carte Restoran, La Gondala (İtalyan) A La Carte Restoran.

Havuzları ve mini club beklentileri fazlaca karşılıyor. Spa merkezi çok çeşitli: Tai masajı, anti stres masajı, sıcak taş masajı, yosun masajı, medikal terapi, aroma terapi, ayuverda terapi.

Orion Otel Didim
Orion Otel Didim

Orion Otel Didim

Altınkum mevkiinde denize sıfır konumlu otel şehir merkezine 500 m, Bodrum havalananına 75 km uzaklıktadır.

76 oda, 160 yatak kapasitelidir.

Orion a la carte restoran, genellikle Türk mutfağından lezzetler sunmaktadır.

Tarihi ve turistik merkezlere yakındır.

Seahorse Deluxe Hotel
Seahorse Deluxe Hotel

Seahorse Deluxe Hotel

Yine Didim’ in incisi Altınkum2 da, Yeşilkent yarımadasında bulunan bir “denizatı” Kuşbakışı ilk göze çarpan otelin denizatı şeklindeki mimarisidir.

Standart odalarının yanı sıra “akıllı oda” ları da dikkat çekmektedir. Akıllı odalarda oturma grupları tek bir dokunuşla yatak ünitesine dönüşmektedir. Ayrıca açık mutfak, akıllı yatak odası, banyo ve terastan oluşan deluxe odalar da yer almaktadır. Bahçeye bakan balkonlarıyla aile odaları, galeri süit odalar ve penthouse suit odalar lüks ve ihtişamı gözler önüne sermektedir.

  • Havuz manzaralı Teras Lagoon Restaurant ve Aqua Restaurant;  Türk ve dünya mutfaklarından seçenekler sunmaktadır.
  • Havuz bar, bistro, nargile bar, galaksi bar, aqua disco bar eğlencede sınır tanımıyor.
  • Köprülü havuz, şelaleli havuz, adalı havuz gibi temalı havuzları görülmeye değer.