Let’s travel together.

Bayramda Boztepe ziyaretçi akınına uğradı

Ordu’da yer alan ve 530 metre yüksekliği ile ziyaretçilerini büyüleyen Boztepe’ye çıkmak için kullanılan teleferik bayramda yoğun ilgi gördü.

Ordu’nun eşsiz manzarası ile kendine hayran bırakan, 530 metre yüksekliği ile şehrin seyir terası haline gelen Boztepe, bayram tatili boyunca ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Boztepe binlerce kişiye ev sahipliği yaptı.

Şehrin en önemli turistik merkezleri arasında yer alan Boztepe’ye ulaşmak ve harika manzaranın tadını çıkarmak için ziyaretçiler, teleferiği tercih ettiklerinden teleferik istasyonu önünde uzun kuyruklar oluştu.

Boztepe’ye Teleferikle 40 Bin Yolcu Taşındı

Yurt içinden ve yurt dışından gelen turistlerin ilgi odağı olan gelen Boztepe, 4 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca on binlerce kişiyi ağırladı. Boztepe’ye çıkmak için kullanılan teleferik, Kurban Bayramı süresince yaklaşık 40 bin yolcu taşıdı. Teleferiğe binmek için yaklaşık bir saat bekleyen ziyaretçiler, eşsiz manzara için beklemeye katlandıklarını belirttiler. İl dışından gelen ve teleferiğe ilk defa binecek olanların sabırsız oldukları gözlerden kaçmadı.