Let’s travel together.

Harika bir tatil için Leed sertifikalı iyi bir alternatif

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ tarafından yaptırılan M.K. Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ne, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Bina Konseyi tarafından Leed sertifikası verildi. M.K. Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi, Leed sertifikasını Altın Puan kriteri ile alan Türkiye’nin ilk kamu binası özelliğini taşıyor. M.K. Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi tüm hijyen standartlarına uygun açık havuzu, H2O Açık Havuz Kafesi ile tatilciler için harika bir alternatif oluşturuyor.

Spor Merkezi Tüm Mevsimler Açık

Tüm mevsimlerde çocuklara yüzme imkânı tanıyan ve yüzmeyi sevdiren çevre bilinçli Su Sporları Merkezi, yaz sıcaklarında hizmete açılan açık havuzu ile ailelere güzel vakit geçirmeleri için fırsatlar sunuyor.

30 Ağustos tarihine kadar açık olacak ve Pazartesi hariç haftanın her günü 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi Açık Havuzu ve H2O Kafesi ile ailelerin çocukları ile birlikte güven içinde keyifli zaman geçirmelerine imkân tanıyor. Ayrıca Su Sporları Merkezi yetkilileri, havuz kurallarına uyulmasının katılımcıların sağlığı açısından hayati önem taşıdığına da dikkat çekiyorlar.