Let’s travel together.

Mutlaka görülmesi gereken dünyanın en iyi plajları

Plajlar yazın insanların çokça gittiği yerler arasındadır. Mükemmel denizi ve kumları ile bizlerin harika bir tatil geçirmesini sağlıyor. Ancak gittiği bazı plajlar insana tatil keyfi vermiyor ve kişinin tatilini zehir edebiliyor. Bu yüzden plajlar hakkında araştırma yapmadan herhangi bir plaja gitmek doğru olmuyor. Bizde sizler için dünyanın en iyi plajlarını listeledik. Türkiye’nin plajlarının da olduğu bu listede tatile doyacaksınız. İşte o liste…

1- İztuzu

Muğla’da bulunan bu plaj kristal ve kadifemsi kumu, turkuaz rengi denizi ile dünyanın en iyi plajları arasında yer alıyor. Dünyadan birçok kişinin geldiği İztuzu plajı Caretta Caretta kaplumbağaları ve samimi inşaları ile çokça ziyaret edilen nadide yerlerden birisidir.

2- Navagio

Yunanistan’da bulunan bu plaj dünyada görebileceğiniz en muhteşem denizin mavi tonlarını içinde barındırıyor. Dünyanın en iyi plajlarından birisi olan Navagio plajı kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir yer.

3- Whitehaven

Avusturalya’nın 1 numaralı plajı olan Whitehaven plajı, mükemmel ve eşsiz manzarası ile sanki cennetteymişsiniz gibi hissettiriyor. Whitsunday Adaları’nda yer alan bu plaj mavi ve beyaz tonlarının iç içe geçtiği dünyanın en iyi plajları arasında yer alıyor.

4- Kaputaş Plajı

Antalya’nın Kaş ve Kalkan ilçeleri arasında bulunan bu güzide plaj serin suları ve mükemmel kumları ile size tatilin her zevkini yaşatacak.

5- Balos Plajı

Yunanistan’da Girit’in kuzeybatısında Hanya şehrine 53 km’lik uzaklıkta bulunuyor. Diğer adı lagünü olan bu plaj sizi etkileyecek denizi ve kumları ile dünyanın en iyi plajları arasında yer alıyor.