Let’s travel together.

Ağustos ayında gidilecek 5 tatil yeri önerisi

Sıcaklardan bunalan ve güzel bir deniz tatili yapmak isteyen insanların ideal aylarından biri olan ağustos ayı geldi. Belki de tanıdığınız bir sürü akrabanız haziran ve temmuz aylarında tatillerini yapmış ve sosyal medyaya fotoğraflarını ve videolarını yüklemiştir bile. Eğer sizde şimdiye kadar bir tatil planı yapmadıysanız şimdi tam zamanı. Sizler için Ağustos ayında yurt içinde gidilecek tatil yerlerini sıraladık;

Edremit

Balıkesir de bulunan bu yer her yıl daha fazla kişiyi kendine çekiyor. Güzel kaplıcaların olduğu, eşsiz denizlerinin olduğu, körfezlerinin ve dağlarının olduğu yazın gidilmesi gereken mükemmel bir tatil köyüdür.

Kemer

Akdeniz’in kıyısında yer alan ve Türkiye’nin önemli bir turizm merkezi olan kemer plajları, temiz havası, antik yerleri ile kişilerin yazın tatil yaptıkları yerler arasında. Yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı olan Kemerde 8 ay denize girilebilir.

Assos

Ege bölgesinde yer alan Assos Kadırga Köyü, Koruoba Sahili, Sivrice Köyü gibi yerleri olan bir turizm beldesidir. Sıcakları pek sevmeyen kişiler için Assos mükemmel bir tatil yeridir. Denizinin soğuk olması sizlere mükemmel bir tatil keyfi sunacaktır.

Datça

Eğe bölgesinde bulunan Datça sakinlik ve huzur isteyen insanlar için mükemmel bir tatil yeridir. Gittiğiniz zaman çiçek kokulu olan sokakları, plajları, limanları sayesinde size cennetteymişsiniz gibi bir his yaşatır. Kesinlikle gidilmesi gereken tatil köylerinden birisidir.

Fethiye

Fethiye Türkiye’de tatil için en çok gidilen yerler arasında. Bunun temel sebeplerinden birisi Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisi gibi doğal güzelliklerinin olması. Tekne turları yapabileceğiniz, birçok otel seçeneğinin sayesinde istediğiniz oteli seçebileceğiniz, yamaç paraşütünün yapılabileceği harika bir tatil beldesidir.