Let’s travel together.

Uçak bileti en ucuz nasıl alınır? Ucuza uçak bileti bulmanın püf noktaları

Sizde seyahati çok seviyorsanız, ancak uçak biletlerinin pahalı olmasından dolayı seyahate çıkamıyorsanız vereceğimiz uçak bileti en ucuz nasıl alınır püf noktaları sayesinde sizde seyahatinizi çok daha ucuza getirebilirsiniz.

Dünyada uçak fiyatlarını etkileyen bir sürü etken var. Ucuz yollu uçak bileti almak çok fazla yetenek veya şans gerektiren bir şey değil. Bu yüzden ucuz uçak bileti bulmak için gereken en önemli şey araştırmak ve gündemi yakından takip etmek.

Ucuz Uçak Bileti Nasıl Bulunur?

Sizde sadece ucuz uçak bileti bulmak için bazı püf noktaları bilmeniz gerek. Peki, ucuz uçak bileti bulmanın püf noktaları neler? Uçak bileti en ucuz nasıl alınır? İşte cevabı…

1- Seyahat tarihlerini esnek tutun

Uçak fiyatları gideceğiniz zamana göre değişiklik gösteriyor. İnsanlar daha çok yaz aylarında okulların tatil olduğu zamanlarda tatile çıkmayı tercih ediyor. Bu durumda uçakların dolmasına sebep oluyor. Bu durumda fiyatların artmasını sağlıyor. Yapacağınız seyahatte esnekliğiniz varsa insanların en çok gittiği zamanlarda değil de daha sakin olan zamanlarda tatile çıkarsanız uçak biletini daha ucuza bulabilirsiniz.

2- Biletlerinizi erkenden alın

Uçakların bilet fiyatları gün geçtikçe artar, bu yüzden uçak biletlerinizi erken almaya gayret edin. Uçak biletinizi 1,5-2 ay erkenden almanız biletinizin daha ucuza gelmesine sebep olacaktır.

3- Arama motorlarını kullanın

Artık teknoloji çağında yaşıyoruz. O yüzden teknolojiyi kullanmak ucuz uçak bileti bulmamıza yardım edecektir. Havayollarının seyahat sitelerine girip tek tek gideceğiniz yeri yazmak ve fiyat almak yerine artık bunları hepsini birden yapan uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamaları kullanın. Bu zahmetli işi pratik ve çok hızlı bir şekilde yapan bu uygulamalar sayesinde biletinizi çok ucuza bulabilirsiniz.

4- Havayollarının mail bültenlerine kaydolun

Havayollarının mail bültenlerine kesinlikle kaydolun. Bazı hava yolu şirketleri üye olan kullanıcılarına özel teklifler sunabiliyor. Bunlardan faydalanabilirsiniz. Bu şirketlere üye olarak havayollarının kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Bu durumda sizin daha ucuza bilet bulmanıza yardımcı olacaktır.

5- Konumunuzu VPN ile değiştirerek başka bir ülkeden biletinizi alın

İyi bir Vpn programı sayesinde kendinizi başka bir ülkede göstererek başka ülkelerden uçak biletinizi daha ucuza alabilirsiniz. Vpn servisi olarak Hotspot Shield uygulamasını kullanabilirsiniz. Hem internetinizi yavaşlatmaz hem de kullanımı çok kolaydır.