Let’s travel together.

Günibirlik gezilecek en güzel yerler nereler?

Hafta içi çalışan ve şehir hayatından bunalmış olan kişiler genellikle şehir hayatından uzaklaşıp farklı yerlere gitmeyi tercih ediyor. Hal böyle olunca insanlar çalışmalarını etkilemeyecek günübirlik gidilecek yerleri tercih ediyor. Peki, günübirlik gezilecek yerler neler? İşte cevabı…

1- Maşukiye

Kocaeli ve Sakarya il sınırında yer alan Maşukiye, cennet gibi bir yer. Mükemmel havası ile yaşadığınız şehrin o kasvetli havasını sizlere unutturup mükemmel bir tatil yapmanızı sağlayacak. Ormanların arasında akan eşsiz suları ile günübirlik gezilecek olan yerlerden birisi.

2- Ağva

Ağva İstanbul’da yaşayan insanlar için harika bir hafta sonu etkinliği. Göksu deresi ile sizlere mükemmel bir gün yaşatacak olan Ağva mükemmel olan restoranları ile sizlere bir yemek şöleni yaşatacak.

3- Trilye

Bursa’da yer alan bu yer günübirlik tatiller için çok ideal. Diziler ve filmlerden aşina olduğumuz Trilye muhteşem manzarası ile size mükemmel bir gün yaşatacak.

4- Beypazarı

Beypazarı görülmeye değer evleri ve el yapımı eşyaları ile sizleri şehir hayatından biraz olsun çekip alacak güzel bir tatil yeridir. Ankara’ya çok yakın olan bu yer Ankara’da yaşayan kişiler için mükemmel bir tatil yeri. Günübirlik gidilecek güzel yerlerden birisidir.

5- Eskişehir

İç Anadolu bölgesi ile Marmara bölgesinin ortasında bir yerde yer alan Eskişehir, şehrin kasvetli havasından bunalanlar için mükemmel bir yer. Yeşillikleri ve temiz havası ile günübirlik gidilecek güzel yerlerden birisi.