Let’s travel together.

Tatil için bavul hazırlarken unutulmaması gereken eşyalar!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil özlemi çekenler soluğu plajlarda almaya başladı. Her sene yerli yabancı birçok turiste ev sahipliği sahipliği yapan tatil kasabaları hemen her şeyin bulunabileceği yerlerdir ancak bazen bu durumun tam tersi de olabilir. Her şey çok güzel derken birden çantanızda bulunmayan bir şeye ihtiyaç duyduğunuzda tatil boyunca bunun eksikliğini çekebilirsiniz. Bu nedenle tatil çantası hazırlamanın önemi büyüktür.

Tatile çıkmadan önce hazırlanan bavulların içine neler gireceği az çok bilinir ama gidilecek olan kısa süreli bir tatilse o zaman çok fazla eşya almadan en gerekli şeyleri almak gerekir. İşte tatil için bavul hazırlarken unutulmaması gereken eşyalar:

Dudak Koruyucu Losyon

Güneş kremi, bronzlaşma kremi gibi koruyucuları her zaman yanımızda taşırız ancak tıpkı bu saydıklarımız gibi dudak losyonu da bavulda yerini almayı hak ediyor. Sıcak hava ve nem oranı nedeniyle kuruyup yıpranan dudakların yara içinde kalmaması için bu küçük losyon mutlaka yanınızda olmalıdır.

Mavi Renkli Takılar

Tatile çıkmakla ne alakası var diye düşünebilirsiniz.Ancak; Tatil köylerinde özellikle yabancı turistlerin çoğunlukta olduğu yerlerde takıcıların normalden daha pahalıya sattıkları inci boncuklara gözünüzün ilişmemesi için yanınıza birkaç takı almanızda fayda var.

Yaşlanma Karşıtı Krem

Güneşin uv ışınlarının yüze verdiği zararlardan biri de kırışıklık etkisidir. Bu nedenle önlem amacıyla yaşlanma karşıtı kremler alınmalıdır.

Saç Bakım Seti

Deniz suyuna maruz kalan saçların bir şampuandan daha fazlasına ihtiyacı olacaktır. Bu yüzden hazır olarak satılan saç bakım setlerinden bavulunuzda yer almalıdır.

 İnce Bir Hırka Veya Şal

Gündüz ne kadar sıcak olursa olsun akşam saatlerinde sahil kenarları ve plajlar serinleyebiliyor. Yanınıza alacağınız ince bir hırka veya şal işinize yarayabilir.